Over cherie

Een winkel die in het teken staat van lingerie. Maar met deze omschrijving zouden wij de winkel tekort doen. Chérie lingerie & bodywear is niet zomaar een zaak. Chérie is een zich onderscheidende winkel voor de moderne vrouw, die waarde hecht aan foundation, ondermode, been-, nacht- en bad-mode met een perfecte pasvorm en dit alles voor een betaalbare prijs. Een zaak waar u zich meteen thuis voelt. Meer nog: een plaats voor de zelfbewuste vrouw die, terecht, tijd wil nemen voor lingerie.

Maar ook voor de modebewuste man hebben wij een uitgekiende collectie in huis met merken van Björn Borg, Mey, Hom, Sloggi for men en Schiesser. Niet voor niets begint het moderne aankleden tegenwoordig op de huid. Lingerie is er ook voor meerdere stemmingen. Verhullend, accentuerend en aansprekend tegelijk. Chérie lingerie & bodywear staat voor een uitgebalanceerd assortiment en een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Lingerie mag dan wel door middel van glossy advertenties, affiches en in het oog springende billboards steeds meer aandacht op zich vestigen, het blijft onveranderd een intieme, zeer persoonlijke aangelegenheid. Chérie lingerie & bodywear straalt dat ook uit. Vandaar dat de winkel is ingericht zoals u dat, naar wij veronderstellen, het liefst zou zien: warm, uitnodigend en actueel. Als lingerie een weldaad voor het lichaam is, dan is onze speciaalzaak dat voor u. Wij heten U van harte welkom in onze zaak, Marjolein, Patricia, Willie, Annemiek en Sylvia.

Chérie lingerie & bodywear

Over Chérie
Lingerie
Nachtmode
Badmode
Mannenmode
Nieuws
Contact

Cadeaubonnen
Wij accepteren ook VVV-bonnen

Openingstijden

Dit zijn onze openingstijden
 
maandag : 11:00 - 18:00
di t/m do : 9:30 - 18:00
vrijdag : 9:30 - 18:00
zaterdag : 9:30 - 17:00
Zaterdag 27 april: Koningsdag, zijn wij gesloten!

Contact
 
mail : info@cherielingerie.nl
telefoon : 033 - 49 53 343
adres : 't Plein 38
woonplaats : 3831 CR Leusden
© 2024 Chérie lingerie & bodywear       Privacyverklaring