logo Bjorn Borg

Björn Borg boxershorts & zwemboxers | Het Zweedse merk Bjorn Borg vindt zijn oorsprong in 1990 door de legendarische tennisspeler Bjorn Borg opgericht. Beiden, de tennisspeler, als het merk, staan voor een recalcitrante manier van leven. Bjorn Borg vertegenwoordigt speelsheid, levenslust en durf! Het Zweedse merk is wereldberoemd wat zijn “signature” voor zijn ondermodecollectie betreft, met name de heren- en dames-boxers De Bjorn Borg producten zijn net zo lang duurzaam als de herinnering aan de tennislegende Bjorn Borg, zijn daden even adembenemend als zijn spel en even oogverblindend als zijn topprestaties. Wear the legend. Be the rockstar.

logo Mey

Mey herenshorts zijn al jarenlang een begrip in de ondergoedwereld. Prachtige kwaliteit en prettig draagcomfort gegarandeerd!

logo Bolas

Bolas is een merk voor de echte man. De tagline ‘for men with balls’ spreekt dan ook voor zich. “Comfortabel aantrekkelijk ondergoed is erg belangrijk. Het sterkt je zelfvertrouwen. BOLAS gaat nog een stapje verder: het geeft je lef.”

terug naar top