logo Marlies Dekkers

"innerwear becomes outerwear”- Marlies Dekkers
Marlies Dekkers (Elisabeth Maria Johanna Dekkers, geboren in Oosterhout op 29 november 1965) is een beroemde, Nederlandse modeontwerper. Ze heeft internationaal succes geboekt met haar lingerielijnen. Marlies Dekkers heeft als pionier van de trend 'innerwear becomes outerwear' haar veelzijdigheid bewezen. Zowel in Nederland als in het buitenland worden haar designs als trendsettend, innovatief en baanbrekend beschouwd. Marlies Dekkers heeft de wereld van lingerie voorgoed veranderd met haar inspirerende designs en persoonlijke benadering. Al haar ontwerpen zijn geïnspireerd op haar eigen visie op het leven. Het is haar doel vrouwen meer zelfvertrouwen te geven.

Marlies Dekkers
logo Esprit

Stel je eens een zachte, sensuele bodywear collectie voor, die je lichaam discreet vormgeeft. Prachtige lingerie, met een inspirerende, pure look.

Een selectie slipjes en beha’s, speciaal ontworpen om je onweerstaanbaar vrouwelijk en natuurlijk te laten voelen. Met oog voor detail, gemaakt van zachte microvezels, onzichtbaar onder je kleding. Ervaar de nieuwe Esprit collectie.

Nieuwe bh-serie: never out of stock serie melton in wit en donker grijs.

logo Marie Jo

Nieuwe collectie van Marie Jo.

logo Marie Jo

Nieuwe collectie van Marie Jo l'Aventure.

logo Primadonna

Nieuwe collectie van PrimaDonna.

logo Primadonna Twist

Nieuwe collectie van PrimaDonnaTwist.

logo Chantelle

Verfijnde Franse lingerie sinds 1876. Produkten die zeer zorgvuldig aangepast worden tot ze aan de perfecte “fit” voldoen, een onberispelijke kwaliteit van verfijnde stofmaterialen. De ontwerpers van dit merk zorgen ervoor, dat elk lingeriesetje tot in de kleinste details perfect is en past, waardoor de vrouw die het draagt, zich in iedere situatie chic en elegant voelt.

logo Mey

De modebewuste vrouw, die Mey op haar lichaam draagt, draagt ook altijd een glimlach op haar gezicht. Want, als het de ondermode voor overdag of voor de nacht betreft, bodywear van Mey is gemaakt om je goed te voelen.

logo Felina

Nieuwe collectie van Felina.

logo Anita

De modebewuste vrouw, die Mey op haar lichaam draagt, draagt ook altijd een glimlach op haar gezicht. Want, als het de ondermode voor overdag of voor de nacht betreft, bodywear van Mey is gemaakt om je goed te voelen.

logo Triumph

terug naar top