Ontdek de lingerie collectie

Voor onze gehele lingerie collectie, zien we je graag in onze winkel.

logo Marlies Dekkers

"innerwear becomes outerwear”- Marlies Dekkers
Marlies Dekkers (Elisabeth Maria Johanna Dekkers, geboren in Oosterhout op 29 november 1965) is een beroemde, Nederlandse modeontwerper. Ze heeft internationaal succes geboekt met haar lingerielijnen. Marlies Dekkers heeft als pionier van de trend 'innerwear becomes outerwear' haar veelzijdigheid bewezen. Zowel in Nederland als in het buitenland worden haar designs als trendsettend, innovatief en baanbrekend beschouwd. Marlies Dekkers heeft de wereld van lingerie voorgoed veranderd met haar inspirerende designs en persoonlijke benadering. Al haar ontwerpen zijn geïnspireerd op haar eigen visie op het leven. Het is haar doel vrouwen meer zelfvertrouwen te geven

Marlies Dekkers
logo Esprit

"We want to make you feel good to look good"

Ongedwongen stijl, authenticiteit en een easy-going leven, vormen het hart van de filosofie van Esprit. Elke collectie wordt er maximale aandacht besteedt aan de selectie van stof, pasvorm en perfecte kwaliteit.

logo Marie Jo

Nieuwe collectie van Marie Jo.

logo Marie Jo

Nieuwe collectie van Marie Jo l'Aventure.

logo Primadonna

Nieuwe collectie van PrimaDonna.

logo Primadonna Twist

Nieuwe collectie van PrimaDonnaTwist.

logo Chantelle

Verfijnde Franse lingerie sinds 1876. Produkten die zeer zorgvuldig aangepast worden tot ze aan de perfecte “fit” voldoen, een onberispelijke kwaliteit van verfijnde stofmaterialen. De ontwerpers van dit merk zorgen ervoor, dat elk lingeriesetje tot in de kleinste details perfect is en past, waardoor de vrouw die het draagt, zich in iedere situatie chic en elegant voelt.

logo Mey

De modebewuste vrouw, die Mey op haar lichaam draagt, draagt ook altijd een glimlach op haar gezicht. Want, als het de ondermode voor overdag of voor de nacht betreft, bodywear van Mey is gemaakt om je goed te voelen.

logo Missya

Opgericht in het jaar 2003 in Denemarken. Missya is een Deens merk, en is ontworpen in Denemarken en verkocht in geheel Scandinavia. Het bedrijf is een familiebedrijf, waarvan de familie Andres en Høyer eigenaar zijn. Beide families zijn lingerieondernemers op de Deense markt en al 80 jaar werkzaam in de lingerie. “Lingerie is een passie voor ons allemaal en dat willen we zo houden in de toekomst”. De naam MISSYA is een verwijzing naar MISS YOU en dit geeft de naam een extra gevoel van “everyday luxury”..

logo Felina

Nieuwe collectie van Felina.

logo Anita

logo Royal Lounge Junky

logo Calida

logo Triumph

terug naar top