logo Cyell

Cyell


Voor de nieuwe Cyell Beachwear collectie 2018 is inspiratie opgedaan uit stijlvolle, wereldse prints die bestaan uit sprankelende kleuren en worden gecombineerd met mooie creatieve mixen. De heldere en levendige kleuren geven hierbij een zomers gevoel, die gevarieerd terug komen in tribal prints en geometrische vormen. Tegenover de kleurrijke prints staan de elegante en wat meer ingetogen dessins met trendy donkergroen, warm koraal en prachtig mint.

logo Beachlife

Beachlife


Geïnspireerd door de hippie levensstijl met een sportieve twist, komt Beachlife voor zomer 2018 met haar nieuwe beachwear collectie. Pasteltinten in combinatie met felle kleuren zorgen voor een mooi contrast in veel gewaagde prints. Sterk aanwezig in deze collectie zijn de speelse details die in het oog springen en veel items uniek maken. Dit samen met een perfectie pasvorm die is door ontwikkeld, is Beachlife onmisbaar in het relaxte en zomerse genieten.

logo Esprit

Esprit


Zomercollectie 2018

logo Sunflair

Sunflair


Over het merk Sunflair kunnen we kort zijn. Mooie kleuren, goede pasvorm en een betaalbare prijs.

logo L'Idea

L'Idea


Nieuwe zomercollectie van 2018

logo Charmline

Charmline


Mooie serie in de kleuren marine-rood-wit, welke een mediterraan gevoel geeft. Serie is corrigerend, een eigenschap die past bij dit merk.

logo Anita

Anita


Mooie serie in de kleuren marine-rood-wit, welke een mediterraan gevoel geeft. Serie is corrigerend, een eigenschap die past bij dit merk.

logo Prima Donna

Prima Donna


Prima Donna badmode spreekt voor zich, goede pasvorm en zomerse kleuren maken het merk onmisbaar voor de trouwe Prima Donna klant. Maar ook, juist door de goede pasvorm, passend voor een bredere doelgroep. Zowel de stofkeuze, detaillering, als de kleuren stralen een “luxe” uit. Laat de zomer maar komen.

logo Vamp

Strand lounge collectie Vamp.

terug naar top